Sa Barraca

Un pequeño hotel familiar en Begur donde te sentirás como en casa

Playa de Aiguablava

Playa de AiguablavaBegur
Al sud de Fornells, i situada a tan sols 3 quilòmetres de Sa Barraca, trobem la platja d'Aiguablava. Com la majoria de les cales de Begur, la situació geogràfica d'aquesta platja és realment privilegiada. Per les seves aigües cristal·lines i de poca profunditat, i per la seva sorra fina i clara, la platja ofereix una sensació d'acollidora calidesa. El seu entorn natural és gairebé verg... (llegir més)

Calas de Fornells

Calas de FornellsBegur
Al sud ia uns 2,5 quilòmetres de l'hostal, les cales de Fornells, lloc que les favorables condicions que l'envolten han convertit en un lloc preeminent d'estiueig i residència. A Fornells destaquen el port esportiu i la casa que Bonaventura Sabater, conegut com Xiquet, va fer construir sobre el port de Ses Orats; anomenada El Paradís i que, segons la tradició, va ser el lloc des d'... (llegir més)

Playa Fonda

Playa FondaBegur
A la zona sud de la costa de Begur, ja només 2 quilòmetres de Sa Barraca, trobem la Platja Fonda, situada just al peu de l'imponent Cap de Begur. Aquesta és una cala molt singular, tant per la seva localització i accés, com per les seves característiques físiques, doncs cal baixar una llarga escala abans de descobrir aquest paratge tan recòndit i salvatge. Aquest amagatall natural, amb una sor... (llegir més)

Contacto

Dirección:
carrer Begur Aiguablava s/n
Localidad:
Begur (Girona)
Persona de contacto:
Pilar / Juan info@sabarraca.com
Teléfono:
(+0034) 972 623 360
Móvil:
(+0034) 609793584
Registro Oficial Turismo:
HG002342

mute