Sa Barraca

Un pequeño hotel familiar en Begur donde te sentirás como en casa

Playa de Aiguablava

Playa de AiguablavaBegur
Distancia: 3.00 kms.

Al sud de Fornells, i situada a tan sols 3 quilòmetres de Sa Barraca, trobem la platja d'Aiguablava. Com la majoria de les cales de Begur, la situació geogràfica d'aquesta platja és realment privilegiada. Per les seves aigües cristal·lines i de poca profunditat, i per la seva sorra fina i clara, la platja ofereix una sensació d'acollidora calidesa. El seu entorn natural és gairebé verg... (llegir més)

Calas de Fornells

Calas de FornellsBegur
Distancia: 2.00 kms.

Al sud ia uns 2,5 quilòmetres de l'hostal, les cales de Fornells, lloc que les favorables condicions que l'envolten han convertit en un lloc preeminent d'estiueig i residència. A Fornells destaquen el port esportiu i la casa que Bonaventura Sabater, conegut com Xiquet, va fer construir sobre el port de Ses Orats; anomenada El Paradís i que, segons la tradició, va ser el lloc des d'... (llegir més)

Playa Fonda

Playa FondaBegur
Distancia: 2.00 kms.

A la zona sud de la costa de Begur, ja només 2 quilòmetres de Sa Barraca, trobem la Platja Fonda, situada just al peu de l'imponent Cap de Begur. Aquesta és una cala molt singular, tant per la seva localització i accés, com per les seves característiques físiques, doncs cal baixar una llarga escala abans de descobrir aquest paratge tan recòndit i salvatge. Aquest amagatall natural, amb una sor... (llegir més)

Contacto

Dirección:
Carretera Fornells 1 Begur Aiguablava
Localidad:
Begur (Girona)
Persona de contacto:
Pilar / Juan hostalsabarraca@gmail.com
Teléfono:
(+0034) 972 623 360
Móvil:
(+0034) 609793584
Registro Oficial Turismo:
HG002342

mute